Fotókon pózol a Xiaomi első strapatelefonja

xiaomi-comet-cover

A Xiaomi még nem dobott piacra strapatelefont, de most nagyon úgy tűnik, hogy ez rövid időn belül meg fog változni. Több kép is kiszivárgott egy titokzatos robusztus Xiaomi mobilról.

Megosztó a vélemény a strapatelefonokkal kapcsolatban. Vannak akik szeretik őket, de vannak olyanok is akik kifejezetten nem kedvelik őket. Az ilyen telefonok általában egy picit vastagabbak a megszokottnál. Valamint hardveresen sem olyan erősek mint egy csúcsmobil. Kivétel ez alól a Samsung Active szériája, de ebbe a termékcsaládba már három éve nem mutatott be telefon a dél-koreai gyártól.

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan a Xiaomi is előáll egy ilyen telefonnal. Erről árulkodik néhány kép, ami a napokban szivárgott ki. A kínai gyártó egyébként még nem mutatott be még ilyen telefont, ami azt jelenti, hogy ez lenne az első ilyen készüléke. Dizájnban egyébként nagyon hasonlít a Black Shark-ra a masina.

Annyit tudunk az újdonságról, hogy jelenleg a Comat kódnéven fut. Benne a képek szerint Snapdragon 710 lapkát és 4 GB RAM-ot találunk. Persze a Xiaomi-tól nem lenne újdonság, ha többféle memóriakiosztással piacra kerülne a telefon. A fentieken kívül kitudódott az is, hogy 12+2 megapixeles kamerák vannak az eszköz hátlapján valamint adott az IP68 védelem is.

comet-5

Azt sajnos még nem tudni, hogy mikor fogja bemutatni a Xiaomi a készüléket, de a látottak alapján már nagyon rendben van, tehát nagy valószínűséggel rövid időn belül sor kerülhet a debütálásra.