Fotón a Galaxy S8 egyik fontos alkatrésze

Már több forrásból is hallani lehetett, hogy az idén megjelenő Samsung zászlóshajó kétféle mérettel rendelkező változatban fog megjelenni. Ha a pletykák igazak, akkor egy Galaxy S8 és egy S8 Plus modellt fogunk kapni, egyértelműen a Plus nagyobb megjelenítővel fog rendelkezni, azt még nem tudni, hogy ez hardveresen is rejteget-e valami változást.

Egy Lengyelországból származó twitter bejegyzéshez mellékelt fényképen az érkezőben lévő Samsung csúcsmobilok előlapja látható. Legalábbis azt állítja az a felhasználó aki közzétette a képet. Elmondása szerint a fotó egy 100%-ban megbízható forrástól származik, méghozzá egy mobilokhoz képernyővédőket gyártó cég egyik munkatársától. Ezek alapján valóban kezd megerősödni az a pletyka, hogy két változatban fog megjelenni a modell.
Annak ellenére, hogy ez valószínűleg nem a valódi alkatrész lehet, inkább csak egy képernyővédő fólia legyártásához egy kis apró segítség a gyártótól, jól látható, hogy valóban nincs meg a fizikai home gomb részére kialakított hely és a káva is kisebb az előző modellekhez képest. Felül több érzékelő is helyet kap majd, a hangszórón kívül a közelség érzékelő, az írisz szkenner és az előlapi kamera részére kialakított helyek mellett még maradnak megválaszolatlan kérdések.

Várhatóan március 29-én fogja bemutatni a Samsung az S széria következő tagjait és az eddigi információk alapján egy 5,7 és egy 6,2 hüvelykes megjelenítővel valamint Snapdragon 835 rendszerchippel rendelkező modellekre számíthatunk.

samsung-s8-1

MEGOSZTÁS