Friss képek és infók az új HTC-ről

A napokban elég sok információ látott napvilágot a HTC új csúcsmobiljáról. Megtudhattuk, hogy a készülék neve nem HTC One M10 lesz vagy HTC M10, csak simán a HTC 10 nevet viseli. A fejlesztők megígérték, hogy gyökeres változásokat eszközölnek az új modell esetében, minden bizonnyal a név változtatás is ennek egyik példája. Amint a következő képeken láthatjátok majd, design terén is jelentős változások lesznek az előző modellekhez képest.

htc105

Megtudhattuk továbbá Evan Blass twitter oldaláról, hogy a HTC 10 nem fog megjelenni Windows mobile operációs rendszerrel. Azt, hogy ez jó hír vagy sem mindenki döntse el maga, 2014-ben az M8-nak volt Windows-os kiadása is, sokan reménykedtek benne, hogy az új modell is megvásárolható lesz a Microsoft rendszerével. Mindenesetre az már egy árulkodó jel volt, hogy a 2015-ös zászlóshajó One M9 sem jelent meg Windows logóval.

A készülékről már korábban írtunk mindenesetre itt a várható specifikáció: 5.1″ AMOLED QHD kijelző, Snapdragon 820 cpu, 4 Gb RAM, 12Mp-es hátlapi kamera, 5Mp-es elől, és Android 6.0.1.

htc101htc102htc103

forrás: @onleaks 1

MEGOSZTÁS