Globálisan is érkezik a Realme 10 Pro sorozat

A kínai vállalat legújabb készülékei heteken belül megérkezhetnek a globális piacra. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a Realme 10 Pro sorozatról és mikor jelenik meg.

A Realme néhány napja mutatta be Kínában a Realme 10 Pro és Realme 10 Pro+ okostelefont, ami a legújabb információk szerint heteken belül a globális piacon is megjelenhet.

A hivatalos információk szerint, a globális bemutatási dátum december 8-ra fog esni, ezt követően pedig valószínűleg Európában is meg lehet majd vásárolni a termékeket.

A Realme 10 Pro okostelefon hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 695 lapkát kapott meg míg a Realme 10 Pro+ készülékben egy MediaTek Dimensity 1080-as lapka dolgozik.

A kijelző mindkét esetben egy FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű panel, viszont előbbi LCD kijelző, míg utóbbi AMOLED. Ami még érdekes lehet az az, hogy a Pro+ készülék kijelzője ívelt, így Kínán kívül ez az első Realme okostelefon, ami ilyen kialakítást kapott meg.

Az akkumulátor kapacitás 5000 mAh-es mindkét esetben, viszont töltési sebességben van eltérés a Pro+ javára, hiszen a 33W helyett ott a maximális sebesség 67W. A főkamera 108 MP-es, ebben nincs eltérés.


Forrás