Globálisan is jön a Motorola Moto G53

motorola logo

A Motorola néhány hete dobta piacra a Motorola Moto G53 okostelefont, ami nagyon jó áron érkezett, de eddig úgy volt, hogy csak a kínai piacra. Most viszont változott a helyzet.

A Motorola a legújabb információk szerint globálisan is piacra dobhatja majd a Motorola Moto G53 okostelefont, igaz néhány specifikáció meg fog változni a kínai kiadáshoz képest.

A pontos bemutatási dátum egyelőre még nem ismert és sajnos azt sem tudjuk, hogy milyen áron lesz kapható az európai piacon, ha megérkezik ide.

Ami már szinte biztos az az, hogy a Snapdragon 480+ lapka helyett, ami 5G képességekkel is rendelkezik, egy új generációs Snapdragon 4Gen1 SoC processzort fog megkapni a termék, ami előnyös változás, viszont így szinte 100%, hogy drágább lesz, mint az eredeti modell. Azt is tudni lehet, hogy csak 6 GB/128 GB-os kivitelben lesz kapható, ami persze a megjelenésig még változhat.

A kijelző is le lesz cserélve, ugyanis a HD+ felbontású LCD panel helyett, egy 6,6 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű OLED kijelzőt kap meg a termék, ami egy nagyon jó cserének látszik. A pletykák azt is kimondják, hogy az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lesz.


Forrás