Globálisan is megjelentek a Realme 10 Pro okostelefonok

A kínai vállalat néhány hónapja bemutatta a Realme 10 Pro sorozatot, ami most globálisan is elérhetővé vált a napokban. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Realme idén rengeteg okostelefont dobott piacra, köztük a Realme 10 Pro és Realme 10 Pro+ okostelefont is, amik eddig csak Kínában voltak elérhetőek.

A napokban viszont hivatalosan is megjelentek a globális piacon, így hamarosan akár itthon is megvásárolhatóak lesznek az üzletekben.

A Realme 10 Pro alap kiadása durván 130.000 Ft-os áron nyitott, míg a Realme 10 Pro+ kiadás durván 160.000 Ft-ért vásárolható meg. Persze valószínűleg a magyar piacon magasabb lesz ezeknek az ára, de kiindulási alapnak jól szolgál. Mindkét termék fekete, kék és ezüstszínben lesz majd megvásárolható, persze országonként eltérhet, hogy melyik színben.

A Realme 10 Pro hardveresen egy Snapdragon 695-ös lapkát kapott meg, míg a Pro+ variáns egy MediaTek Dimensity 1080-at, a RAM méret pedig maximum 12 GB, míg a belső tárhely 256 GB. A sima Pro verziónál a kijelző egy IPS LCD panel, míg a Pro+-ban egy AMOLED kijelző kapott helyet az akkumulátor kapacitás pedig mindkét esetben 5000 mAh-es.


Forrás