Hamarosan jöhet a Samsung Galaxy Tab S8 FE

samsung

A dél-koreai vállalat hamarosan egy új táblagépet mutathat be Samsung Galaxy Tab S8 FE néven, ami ígéretesnek látszik. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

A dél-koreai vállalat idén nagyot erősített a Samsung Galaxy Tab S8 sorozattal, ugyanis nagyon erős hardverrel érkeztek meg és szuper specifikációkkal. Persze el is kérik az árukat, de mindenképpen elmondhatjuk, hogy magas szintet képviselnek.

Alattuk jelenleg még elérhető a Samsung Galaxy Tab S7 FE, ami viszont ár érték arányban mondható nagyon jónak.

Utóbbi még tavaly májusban jelent meg, így már esedékessé vált az utód modell érkezése, ami a legújabb pletykák szerint hamarosan meg is jelenhet. A Samsung Galaxy Tab S8 FE a napokban egy Geekbench teszten tűnt fel, ami bizakodásra adhat okot a megjelenéssel kapcsolatban.

A tesztből kiderült, hogy egy nyolcmagos MediaTek Kompanio 900T dolgozik majd a készülékben, amit kimondottan táblagépekhez terveztek. Ez az egymagos teszten 773 pontot, a többmagos teszten pedig 2318 pontot kapott. Az itt szerepelt táblagép 4GB RAM-mal rendelkezik, persze ettől függetlenül ennél nagyobb memóriával is megjelenhet majd.

Szoftveresen alapból Android 13 fog futni a készüléken, ami frissítések tekintetében nagyon jónak mondható, hiszen biztosított a hosszú szoftveres támogatás. Pontos megjelenési időpontról egyelőre még nem tudunk, sem az árazásról, de az biztos, hogy lesz sima WIFI és 5G képes modell is.


Forrás