Hamarosan jöhetnek az új Fitbit okosórák, de nem Wear OS rendszerrel

fitbit

A Fitbit elég régen dobott piacra új okosórát, viszont az új szivárgások szerint, hamarosan jöhetnek az újdonságok. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róluk.

crypto50

Mint azt sokan biztosan tudjátok, néhány éve a Google megvásárolta a Fitbit céget, azóta viszont nem működnek túl produktívan, új termékeket, csak elszórva találunk. Sokan reménykedhettek abban, hogy megmarad a cég okosóráinak a jellegzetessége, de új rendszerrel felszerelve, ami nem más, mint a Google saját rendszere a Wear OS.

Sajnos a legújabb szivárgások arról szólnak, hogy a soron következendő három Fitbit okosóra egyike sem fogja ezt megkapni, ami elég szomorú dolog úgy, hogy cégen belül még könnyebb lenne ezt megoldani.

fitbit

Persze ez látszólag van csak így hiszen, azért rengeteg feladat átszervezni az erőforrásokat, több terméket már régen elkezdhettek tervezni stb.

A forrás azt állítja, hogy hamarosan bemutatkozhat a Fitbit Versa 4, a Fitbit Sense 2 és a Fitbit Luxe 2 is. Az igazán nagy Wear OS felhasználó a Samsung, aki tavaly közösen kezdte el fejleszteni a rendszert a Google-al és a Fossil, aki pedig a hagyományos Wear OS-re támaszkodik, nem az új fejlesztésre.


Forrás