Hamarosan kapható lesz a Realme GT Neo 3T

A kínai vállalat néhány hete egy új okostelefont dobott piacra, amit hamarosan meg is lehet majd vásárolni. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A Realme rengeteg telefont dob piacra világszerte, szinte minden kategóriában. Ez is hozzásegíti őket a folyamatos növekedéshez, valamint a vásárlók szeretik, ha van miből válogatni. Az újdonság Realme GT Neo 3T néven került bemutatásra, ami konkrétan egy átnevezett Realme Q5 Pro.

A forrás szerint valamikor június végén-július elején lesz először megvásárolható a készülék Indiában, sárga, fehér és fekete színben.

Az okostelefon egy elég erős hardverrel rendelkezik, hiszen egy nyolcmagos Snapdragon 870 dolgozik benne, 6GB vagy 8 GB RAM társaságában. Összesen kétféle tárhely közül választhatnak majd a vásárlók: 128GB vagy 256GB.

A kijelzőre sem lehet panasz, hiszen egy 6,62 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelzőt kapott meg, amin a bal felső sarokban helyezkedik el a 16 MP-es szelfi kamera. A hátlapon összesen 3 lencsét találunk, egy 64 MP-es főkamerát, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencsét és egy 2 MP-es makró szenzort. Az akkumulátor kapacitása is elég jónak mondható, hiszen 5000 mAh-es, amit egy 80W-os töltővel lehet leggyorsabban feltölteni.


Forrás