Hamarosan megjelenhet a Realme GT Neo 4

A kínai vállalat hamarosan egy újabb okostelefont dobhat majd piacra hamarosan, Realme GT Neo 4 néven. Mutatjuk, hogy mit lehet eddig róla tudni.

A Realme az idén több okostelefont is piacra dobott a prémium kategóriától az olcsó kategóriáig. A cég még márciusban mutatta be a Realme GT Neo 3 okostelefont Kínában, ami igazán kiemelkedő specifikációkkal rendelkezik, sőt a forrás zászlóshajó gyilkosnak is nevezi a terméket.

Úgy tűnik, hogy a készüléknek viszont nem szántak túl nagy életet, ugyanis a napokban megjelent pletykák szerint, hamarosan már a Realme GT Neo 4 mutatkozhat majd be Indiában és Kínában.

Egy szivárogtató szerint a cég hivatalos oldalán tűnt fel az újdonság, így szinte biztos a megjelenés. Egyelőre sajnos arról még nincsenek információk, hogy mikor történhet majd meg a megjelenés, sem arról, hogy milyen áron. Sőt sajnos még a specifikációk sem kerültek a napvilágra, csupán annyiban lehetünk biztosak a forrás szerint, hogy biztosan sokat fog fejlődni az előd modellhez képest a készülék.

Ha az előd modellből indulunk ki, akkor az AMOLED panel adott lesz és ha tartják magukat az eddig megszokott felálláshoz, akkor egy új generációs MediaTek lapka fog majd benne dolgozni. A töltési sebesség viszont valószínűleg marad majd 150W, ami így is az egyik legtöbb a piacon.


Forrás