Hivatalos a Samsung Galaxy S23 széria megjelenésének időpontja

A dél-koreai vállalat heteken belül be fogja mutatni a Samsung Galaxy S23 szériát, ami már biztos, ugyanis a cég hivatalosan is megerősítette a termékek érkezésének időpontját.

A Samsung Galaxy S23 szériáról már hónapok óta érkeznek a szivárgások, hamarosan pedig végre találkozhatunk is majd vele, ugyanis a Samsung bejelentése szerint 2023. február 1-én kerülnek majd bemutatásra a termékek.

A cég hivatalosan a bejelentő videóban nem említi azt, hogy a Samsung Galaxy S23 szériáról beszélünk, viszont az alábbi bejegyzést is közzé tették a forrás szerint, amiből erre lehet következtetni:

„A Galaxy innováció új korszaka jön. Innovációinkat úgy terveztük, hogy hihetetlen lehetőségeket biztosítsanak az emberek számára ma és azon túl is. Az új Galaxy S sorozat lesz a megtestesítője annak, ahogyan meghatározzuk a végső prémium élményt. Magasabbra tesszük a lécet, és új mércét állítunk fel az epikus dolgok terén.”

A bemutatót San Francisco-ban tartják meg, ami azért is fontos, mert a COVID19 járvány óta ez lesz az első olyan megjelenés, ami nem csak online fog megtörténni. Persze az eseményt most is lehet majd élőben nézni a Samsung hivatalos weboldalán és a YouTube csatornáján is.


Forrás