Huawei Watch Fit okosóra új köntösben

A Huawei az amerikai tiltások óta, próbál olyan termékirányban gondolkodni, ahol tud versenyezni a versenytársakkal és van is keresni valója. Ilyen szegmens például a viselhető eszközök, ahol jó ár-érték arányban kínálnak nagy üzemidőt és hasznos funkciókat dizájnos megjelenéssel.

Ilyen a Huawei Watch Fit széria, amit a Huawei a 2020-as év harmadik felében kezdett el forgalmazni Magyarországon is. Ez a készülék négyzetes kialakítással lett piacra dobva, Amoled kijelző panellel. Eltér a formája az átlagos okosóráktól, hiszen ez Apple okosórájához hasonló, viszont hosszúkásabb és nyújtottabb. A készülék rendelkezik GPS-el is így, akkor is tudjuk mérni a sportolási eredményeinket, amikor nincs ott a telefonkészülékünk. A telefon rendelkezik véroxigénszintmérővel és pulzusmérővel egyaránt. Rengetegféle sportolást és aktivitást tudunk vele mérni. Ha valaki hív minket, vagy üzenetünk érkezik azt az óra jelzi és utána a telefonunkon tudjuk megnézni ezeket.

Az órát személyre tudjuk szabni, hiszen többféle óraszámlap is elérhető a készülékhez. Tavaly Fekete, Rózsaszín és Zöld színben jelent meg. Idén a Huawei a dizájn újra gondolva kiadta a készülék Huawei Watch Fit Elegant-nak nevezett változatiat, amik anyaghasználatban térnek el elődiektől. Az új kivitel óraháza acél lett, emellett egy jobb minőségű óraszíjat kapunk, ami jobban ellenáll a hőnek, nedvességnek és olajnak. A két új szín közül az egyik a Fagyos fehér, aminek arany a kerete és az Éjfekete, ez pedig ezüst csattal és ezüst kerettel érkezik.