Ilyen lehet az első Realme tablet

relame

A szivárgások alapján a Realme hamarosan bemutathatja legelső táblagépét, ami remek áron érkezhet meg. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

Az utóbbi időszakban jelentősen megnövekedett a tablet vásárlók száma, amit az eladási adatok nagyon jól mutatnak. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi mellett egy másik kínai vállalat is szeretne egy kis piaci részesedést lecsípni magának. Most az olcsó kategóriás készülékeiről híres Realme mutathat be új tabletet hamarosan.

Kialakítás tekintetében a készülék elég vékony, mindössze 6,9 mm vastagságú lesz, de így is egy elég nagy akkumulátort sikerült belepréselniük, hiszen ennek kapacitása 7100 mAh lehet. Ezt USB Type-C porton keresztül 18W-os töltési sebességgel lehet majd feltölteni vezetékesen. A kiszivárgott anyagok szerint egy feltöltéssel 12 órányi lejátszás biztosított a készüléken.

realme

A kijelző egy 10,4 colos FHD+ felbontású IPS LCD panel lehet, ahogy a hasonló árkategóriás készülékeknél is megszokhattuk.

Hardveres fronton egy nyolcmagos MediaTek Helio G80-as hajthatja majd a készüléket 4GB vagy 6GB RAM társaságában és 64 GB belső tárhely mellett. Utóbbit valószínűleg tovább lehet majd bővíteni.

Hivatalos megjelenési időpontról és árazásról egyelőre nincs hír, csupán annyit tudunk, hogy szeptemberben mutatkozhat be az újdonság.


Forrás