Bivalyerős okostelefonon jön az Asus-tól

ROG Phone 5S

Az Asus nem igazán szokott közölni eladási adatokat a ROG szériával kapcsolatban, de abból kifolyólag, hogy minden évben kapunk új modelleket úgy tűnik a tajvani cégnél elégedettek a számokkal. És már biztos, hogy az év második felében érkezni fog a frissített specifikációkkal ellátott ROG Phone 5S is. 

INLOCK

Egy kiszivárgott képnek köszönhetően a készülék specifikációinak egy részére is fény derült. Ha hihetünk a forrásnak A ROG Phone 5S OLED képernyővel érkezik majd, a panel maximális képfrissítési frekvenciája 144 Hz. Ebben lényegében nincs semmi újítás, hiszen pont ennyit tud a sima ROG Phone 5 is. Mivel félgenerációs frissítésről van szó, a dizájn is gyaníthatóan csak minimálisan fog változni. A motorháztető alá viszont a legújabb Qualcomm rendszerchip, a Snapdragon 888 Plus kerül. Az már most borítékolható, hogy 12/256 GB-os és 18/512 GB-os variáns fog jönni a ROG Phone 5S-ből, a kérdés csak az, hogy melyik modell került majd nálunk forgalomba. Arról egyelőre nincs infó, hogy 8/128 GB-os verzióra számíthatunk-e.

Az akkumulátor kapacitása várhatóan marad 6000 milliamperóra, ha az Asus egyáltalán nem gyúl a telephez akkor marad a 65W-os kábeles gyorstöltés is. Talán kamerás fronton számíthatunk egy minimális előrelépésre, ha már a hardveres összetevők túlnyomó többsége változatlan marad. A ROG Phone 5 esetében a 64 megapixeles fő modul mellé 13+5 megapixeles szenzorok járnak, ezt azért nem lesz nehéz túlszárnyalni, periszkópos teleobjektívre ne nagyon számítson senki, mivel gamer mobilról van szó. Egyes feltételezések szerint augusztus 18-án fogják bemutatni a készüléket, de valószínűleg a globális piacon csak később kerül majd forgalomba.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.