Ilyen lesz a Xiaomi Mi 11 Lite

A Xiomi Mi 11 széria rövid időn belül újabb tagokkal bővül, hamarosan érkezik ugyanis a Mi 11 Pro, a Mi 11 Lite és felbukkant a Xiaomi Mi 11 Ultra is.

Most a sorozat legolcsóbb tagjáról futott be egy eléggé hivatalosnak tűnő renderkép, amin a készüléket mind a két oldalról megtekinthetjük. Korábban már érkezett kép a Mi 11 Lite-ról, a most előkerült renderen is ugyanazzal a dizájnnal tüntetik fel az eszköz, így külső mondhatni megerősítést nyert. Légyegében küllemre egy az egyben Mi 11 a Mi 11 Lite csupán annyi a különbség, hogy a Lite lapos képernyőt fog kapni, ellenben a sima Mi 11 két oldalt ívelt képernyővel debütált.

A hátlapra három kamera kerül, de ezek bizonyára nem pontosan azok a modulok lesznek amiket a Mi 11 is megkapott. A lapkakészlet állítólag Snapdragon 732G, ami kicsit meglepő hiszen nem 5G képes rendszerchipről van szó. Már a Xiaomi Mi 10 Lite is 5G képes volt, elképzelhető tehát, hogy a forrásnak nem pontosak az információi és egy másik Qulacomm lapkát találunk majd a Mi 11 Lite burkolata alatt. A Xiaomi még nem árult el semmit a bemutatóval kapcsolatban, arra számítunk, hogy a Mi 11 Lite mellett a periszkópos zoomkamerával szerelt Mi 11 Pro és a másodlagos kijelzővel ellátott Mi 11 Ultra is hamarosan bemutatkozik.

Ez is érdekelhet:

Nem akármilyen töltőt csomagol a Mi 11 mellé a Xiaomi

Akár 120x-os nagyításra is képes lehet a Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Ultra: több kép és egy videó is kiszivárgott a dupla kijelzős mobilról