Innen tudod elsőként beszerezni a Xiaomi 108 megapixeles, öt kamerás mobilját

(Szponzorált tartalom)

Tegnap előtt végre megérkezett a sokak által várt Xiaomi Mi Note 10, a készülék ütőkártyája mindenképpen a 108 megapixeles penta kamerarendszer. Ugyan a mobilt itthon még nem lehet megvásárolni, de ha nem tudnál várni mutatjuk honnan tudod beszerezni.

Mint tudjuk csak egy hajszál választja el egymástól a Xiaomi Mi CC9 Pro-t és a Mi Note 10-et. Utóbbit szánta a nemzetközi piacra a gyártó, viszont még nem tudjuk idehaza megvásárolni. Azoknak akik úgy döntenek, hogy külföldről, akciós áron megvennék most a mobilt, mutatunk egy lehetséges alternatívát. Kezdjük talán azzal ami a legfontosabb, a Mi Note 10 ára a GBMINOTE10 kuponnal most 499,99 dollár, ez átszámítva durván 150 ezer forintnak felel meg, itthon 20-30 ezer forinttal garantáltan drágább lesz. Aki már ismeri a hardverspecifikációkat a vásárlást itt tudja megejteni. Aki viszont még olvasgatna a Mi Note 10-ről, annak a következőket kell tudnia:

A készülék két oldalt ívelt 19,5:9-es képarányú, 6,47 hüvelykes Full HD+ felbontású, Super AMOLED panellal rendelkezik, melynek felső sávjában egy apró szenzorszigetben kapott helyet az előlapi kamera. A megjelenítő védelméről Gorilla Glass 5 gondoskodik. Adott a HDR10 támogatás és a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó is. A Xiaomi Mi Note 10-ben a Qualcomm féle Snapdragon 730G processzor kapott helyet, ez a lapka olyan bitang erős, hogy teljesítménye már közel áll a csúcskategóriás mobilokban lévő processzorokéhoz. Ami a memóriakiosztást illeti 6/128 GB-os és 8/256 GB-os változatokban tudjuk beszerezni a Mi Note 10-et, a fenti linken keresztül a 6/128 GB-os variánst lehet most akciós áron megvásárolni.

A Xiaomi Mi Note 10 előlapján egy 32 megapixeles felbontású szelfikamerát találunk. A hátlapon pedig öt modul kacsint vissza ránk. A fő kamera a Samsung f/1.69-es rekeszértékű 108 megapixeles ISOCELL Bright HMX szenzora. Mellé kapunk még két darab telefontó kamerát, ezek közül az egyik 12 megapixeles és 2x-es optikai zoomra is képes, a másik pedig 5 megapixeles és 5x-ös veszteségmentes nagyításra alkalmas. Mindezek mellett van még egy 20 megapixeles 117 fokos (ultraszéles) látószögű és egy 2 megapixeles makró kamera is, a közeli fotók készítéséhez.

A fentiek mellett még egy méretes akkumulátor is belefért a Xiaomi Mi Note 10-be, a telep 5260 mAh-s, ráadásul 30W-os gyorstöltéssel tudjuk táplálni. Ez fél óra alatt 58%-os töltöttségi szintet jelent, a teljes feltöltés pedig 65 percet vesz igénybe. Adott az NFC támogatás, infra port és még a jó öreg 3,5 milliméteres jack csatlakozó is.

Ha megtetszett a Xiaomi Mi Note 10, akkor a következő linket tudod megvásárolni. A készülék teljes körű 4G támogatással rendelkezik, van B20, illetve magyar nyelv is. Áfa és vámmentes kiszállítás érdekében a Netherlands Registered (PDM) vagy az EU priorty Line (DPD) szállítási módot érdemes választani és a GBMINOTE10 kupont ne felejtsétek el felhasználni!

(A cikk a Gearbest megbízásából készült)