Itt az olcsó Oppo A16

oppo

Az Oppo az utóbbi időszakban belelendült az okostelefonok kiadásába, hiszen rövid időn belül több telefonjuk megjelent a piacon. Mutatjuk az újabb modellt.

INLOCK

Az Oppo az eladási adatok alapján egyre jobban tör fel a ranglétrán. Az előző negyedévben feljött a negyedik helyre, hiszen +28%-os növekedést könyvelhettek el okostelefonok értékesítésében, az előző évhez képest.

Szinte minden kategóriában ott van a gyártó. Mivel Magyarországon is jelen vannak július 1-től egyre többet hallhatunk majd felőlük a hazai piacon is. Most egy alacsony árkategóriás készüléket kezdtek el forgalmazni, egyelőre az indonéz piacon.

Az új mobiltelefon egy 6,52 colos HD+ felbontású LCD kijelzőt kapott meg, egy 8 MP-es előlapi kamera társaságában. Hardveres fronton egy MediaTek Helio G35 dolgozik a készülékben 3GB RAM és 32 GB belső tárhely mellett. Utóbbit tovább bővíthetjük MicroSD kártya segítségével.

oppo

A hátlapon egy hármas kamerarendszer szerepel. A főkamera egy 13 MP-es érzékelő és mellé társul még két darab 2 MP-es kamera (makró mélység). Az akkumulátor 5000 mAh, ami normál használatnál hosszú üzemidőt biztosíthat a felhasználók számára.

Árazást tekintve mondhatjuk, hogy olcsó készülékről van szó, hiszen mai árfolyamot tekintve 42.000 Ft-os áron nyitott. Arról, hogy más piacokon is megjelenhet, egyelőre nincs hír.


Forrás