Itt egy új telefon, a Dragon Ball rajongóknak

Az egyik kínai vállalat nyáron bemutatott egy új készüléket, ami most egy speciális Dragon Ball kiadásban is megérkezett a magyarországi piacra. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

Több márka is az okostelefon piacon próbálja vonzóbbá tenni a termékeit, különböző együttműködésekkel vagy speciális kiadásokkal. A Realme is ide tartozik, ami már több ilyen típusú terméket dobott a piacra, nemrég pedig egy új modellel rukkoltak elő, aminek a fő témája a Dragon Ball, népszerű animációs sorozat.

A Realme GT Neo 3T Dragon Ball Z okostelefon itthon is megvásárolható a Realme hivatalos viszonteladóinál, 8GB/256GB-os kiadásban, 209.999 Ft-ért. Maga az alap modell még a nyáron került bemutatásra és mondhatjuk, hogy jó specifikációk társulnak a termékhez, de persze ennél lehetne alacsonyabb az árazása.

Hardveresen egy Snapdragon 870-es lapka dolgozik benne, szoftveresen pedig alapból Android 12-őt kapnak a vásárlók. A kijelzőre nem lehet panasz, hiszen egy 6,62 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű panel helyezkedik el az előlapon. Amit még érdemes kiemelni az az 5000 mAh-es akkumulátor kapacitás és a Gorilla Glass 5-ös üveg. A hátoldalon összesen három lencse szerepel egy 64 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles lencse és egy 2 MP-es makró lencse is.


Forrás