Javít a kameraélményen a Samsung Galaxy Buds 2 Pro

A dél-koreai vállalat egy kiemelendő újítással állt elő, aminek segítségével a Samsung Galaxy Buds 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató javíthat a kameraélményen. Mutatjuk a részleteket.

A Samsung tavaly augusztusban dobta piacra a Samsung Galaxy Buds2 Pro vezeték nélküli fülhallgatót az új Samsung Galaxy Z modellek mellett, ami most egy nagy újítást fog megkapni.

Az állítólag februárban megérkező frissítés segítségével a termék segítheti a kamerafelvételek minőségének javulását.

Ez furcsának tűnhet, de a technológia lényege az, hogy ha valakinek a fülében van a Samsung Galaxy Buds2 Pro fülhallgató és éppen videót szeretne felvenni, bekapcsolhatja majd az új 360 fokos hangfelvételi funkciót.

Ez azt jelenti, hogy a fülhallgató mikrofonjai is felveszi a körülöttünk megjelenő hangokat, így az, aki majd megnézi a videót, még életszerűbben tudja majd ezt megtenni.

A forrás szerint egyelőre a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 modelleknél lesz elérhető ez a frissítés, de minden bizonnyal a Samsung Galaxy S23 sorozat debütálásánál a új modelleken is elérhető lesz ez a lehetőség, később pedig több csúcskészülékre is megérkezhet.


Forrás