Jön a FaceTime Androidra és Windowsra

facetime

Ritkán van olyan, hogy az Apple egy saját fejlesztésű programot kiterjeszt minden platformra. Most bejelentették, hogy a FaceTime minden eszközön elérhető lesz.

INLOCK

Az Apple egyik legnépszerűbb alkalmazása kétségkívül nem más, mint az Apple FaceTime. Ez egy csevegőprogram, ahol az emberek videóbeszélgetésben tudnak beszélgetni. Eddig csak olyan felhasználók használhatták ezt, akik rendelkeznek Apple készülékkel. Valószínűleg azért léphette meg a cupertinoi cég ezt a változtatást, hogy a nagy ellenfeleit visszaszorítsa a piacon. Például a Google Duo-t.

A WWDC 2021-es kiállításon az Apple bejelentette, hogy nem lesz szükség iPad-re, iPhone-ra vagy iMac-re ahhoz, hogy részt vegyen valaki egy FaceTime videóbeszélgetésben. Ezt a felületet a web böngészőben érhetjük majd el az Android és Windows rendszert futtató készülékeken.

facetime

 

A vállalat nem fedte még fel, hogyan működhet ez, viszont annyi világos azok, akik rendelkeznek iOS 15-ös rendszerrel egy linket megoszthatnak másokkal, hogy a beszélgetésbe hívják őket.

Hivatalosan arról sem volt még hír, hogy ez mikor kerülhet bevezetésre és hogy mennyire működik a gyakorlatban. Amint lesz további hírünk értesítünk benneteket.

Forrás