Jön a Huawei Watch Fit Mini

huawei

A Huawei folyamatosan terjeszkedik a viselhető eszközök piacán, újabbnál újabb készülékeket dobva a piacra. Ezúttal egy meglévő termék kisebb változatát jelentették be. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A kínai vállalat az amerikai szankciók óta leginkább a kiegészítőkre, laptopokra és monitorokra fókuszál. Az okosórákra nagy hangsúly fektet a vállalat, hiszen itt folyamatos a növekedés és nagy kedvvel vásárolnak a termékeikből olyanok is, akik nem feltétlenül vannak a márka mellett elkötelezve.

A legújabb okoskarkötő, amit nemrégiben piacra dobtak, az a Huawei Watch Fit Mini. Ennek a változata a már jó ideje kapható változata a Huawei Watch Fit, aminek minden tulajdonságát megtartotta, a kialakítást kivéve.

A Mini változat kijelző mérete 1,47 colosra csökkent, azért, hogy azok tetszését is elnyerje, akik a kis karkötőket szeretik. természetesen a kijelző típusa AMOLED, ami nagy fényben is jól látható. Az akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít a felhasználó számára, így biztosan nem kell azon aggódni, hogy mikor fog lemerülni az újdonság.

huawei

Az óra természetesen rendelkezik pulzusmérővel és vér-oxigénszint mérővel is egyaránt. A sport figyelés mellett, a hölgyek számára a menstruáció is nyomon követhető. Az alvásfigyelő állítólag 96% pontossággal nyújt információkat az alvás minőségéről.

A Huawei Watch Fit Mini Németországban és Olaszországban már megvásárolható durván 35.000 Ft-os áron. Arról egyelőre még nincs információ, hogy itthon kapható lesz-e a termék.


Forrás