Káprázatosan teljesített a kamerateszten a Honor V30 Pro

honor-v30-cover

Ezúttal a Honor V30 Pro-t tesztelte a DxOMark és a mobil meglepően jól teljesített. Viszont a V30 széria hazai startja még mindig várat magára, mivel az európai modell a View 30 bemutatójáról még semmit nem tudni.


Az elmúlt időszakban a DxOMark elnyerte elismerését a felhasználóknak és a mobiltelefon gyártóknak is. A DxO csapata kezdetben csak professzionális fényképezőgépeket tesztelt, de már egy ideje előszeretettel tesztelik a telefonok kameráit is. Az általuk készített tesztek pedig oly annyira tekintélyesek lettek, hogy egyes gyártók már egy adott készülék bemutatójakor is ki szokták emelni, hogy a DxOMark mennyi ponttal jutalmazta a modell kamerás képességeit. Ezúttal a Honor legújabb csúcsmobilja a Honor V30 Pro járt a DxOMark csapatánál és elég meglepő eredménnyel zárta a megmérettetést. A V30 Pro ugyanis 122 pontot ért el, ami a második legnagyobb pontszám amit valaha a DxO csapatától telefon kapott.

honor-v30-pro A DxOMark dobogója persze nem ismeretlen a Huawei készülékek számára. Az első helyen ugyanis szintén egy Huawei mobil, a Mate 30 Pro 5G áll, amit a Honor V30 Pro és az alap Mate 30 Pro követ.

dxomark-top10

A Honor V30 Pro-nak nagy segítségére volt az ezüstérem megszerzésében a Matrix Camera technológia. A mobilt nagyon jól optimalizálták a megfelelő hardverrel és a szoftverrel, nagymértékben ennek köszönheti az elért 122 pontot. Kíváncsian járjuk, hogy alakul majd ez az év. Idén is rengeteg telefonra lehet majd számítani, meglátjuk a Huawei készülékei meddig maradnak a dobogó első három fokán.

FORRÁSdxomark
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.