Képeken a Fitbit Charge 5

fitbit

A Fitbit remek minőségű okos karkötőket készít, de az utóbbi időben nem láthattunk új termékeket tőlük. Most viszont egy új modell tűnt fel.

INLOCK

Mióta Google felvásárolta a Fitbit-et nem érkeztek rohamtempóban az új termékek a vállalatól. Most viszont a rajongók bizakodhatnak, hiszen egy szivárgás szerint hamarosan érkezhet a Fitbit Charge 5.

Jelentős információval a specifikációkkal kapcsolatban még nem rendelkezik senki sem, leginkább az előd modellből indulhatunk ki ilyen téren. Az szinte biztos, hogy az okos karkötő GPS-el lesz felszerelve, tehát a sportolást akkor is nyomon tudjuk követni, ha a telefonunk nincs a közelben.

fitbit

A készülék mérheti a felhasználó pulzusát, vér-oxigénszintjét és a bőr hőmérsékletét is. A kiszivárgott render kép alapján másra nem tudunk következtetni. Ha prémium termékké kívánja tenni a cég a Charge 5-öt, akkor az EKG mérés is adott lesz, véleményünk szerint.

A kialakítást látva az előd modellhez képest jelentős változás történhet, hiszen sokat javulhat a kijelző minősége, emellett a forma is különböző lehet. A szíj prémium minőségűnek látszik, a végét pedig be kell bújtatni a fő szíj alá. Ezek valószínűleg nem szabvány szíjak, így valószínűleg nehezebb lesz a beszerzése. Hivatalos megjelenési árról egyelőre nincs hír, a megjelenés dátuma minden bizonnyal még nem esedékes, hiszen a pletykák szerint ez október 13-ra eshet majd.


Forrás