Képeken a Motorola Edge 30 Lite

motorola logo

A Motorola hamarosan egy újabb okostelefont mutathat majd be, ami a középkategóriába fog megjelenni Motorola Edge 30 Lite néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Jelenleg a Motorola fő sorozatai közé tartozik a Motorola Edge 30 széria, mai jelenleg két tagot számlál, egy sima és egy Pro kiadást. A legújabb hírek szerint hamarosan megérkezhet egy Lite készülék is, ami a legolcsóbb tagja lesz a sorozatnak.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy mely piacokon fog megjelenni a termék és sajnos még pontos bemutatási időpontot sem tudunk, viszont már szinte minden kiszivárgott róla.

Hardveresen egy Snapdragon 695 lapkát kaphat meg, ami mellé 8GB RAM és 256GB belső tárhely csatlakozhat. A készülék elég kompaktnak mondható, hiszen a kijelző egy 6,28 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű POLED kijelző, ami elég jónak mondható. Persze mivel a készülék kis méretű, így az akkumulátor sem lehet túl nagy, jelen esetben 4020 mAh nagyságú, amit 30W-al lehet tölteni vezetékesen.

A hátlapon összesen két lencse fog helyet kapni, amik közül a főkamera 64 MP-es és optikai stabilizálással is rendelkezik, emellett egy 13 MP-es ultraszéles látószögű szerepel mellette. A szelfi kamera is méretes, hiszen 32 MP-es a felbontása.


Forrás