Képeken a Motorola G32

motorola logo

A kínai vállalat hamarosan egy új okostelefont dobhat piacra Motorola G32 néven, aminek a dizájnját már meg is mutatták. Mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékről.

Amióta a Lenovo tulajdonában van a Motorola az okostelefon piacon folyamatos fejlődést mutatnak, amit a jó specifikációkkal rendelkező középkategóriás okostelefonoknak köszönhetnek. Hamarosan tovább bővülhet ez a szériájuk, hiszen még az idén megérkezik a Motorola G32.

A készülék már képeken meg is tekinthető, ami alapján elmondhatjuk, hogy az okostelefon dizájnos kialakítással fog rendelkezni, a hátlapon megmaradhat a Motorola logó, ami a jelek szerint maradhat az ujjlenyomat olvasó is. Az okostelefon nagyon hasonlít a kínai márkák készülékeire, legalább is, ha a kamera elrendezést vesszük alapul.ű

Azt már megtudhattuk, hogy a hátlapon a főkamera felbontása 50 MP-es lesz, mellé pedig egy ultraszéles látószögű lencse társulhat, egy makró vagy egy mélység lencse társaságában. Az előlapon a szelfi kamera Infinity-O kivágásban fog elhelyezkedni, amiről egyelőre még nem tudunk semmit.

Állítólag a Motorola G32 nem fog rendelkezni 5G támogatottsággal, de arról nincs információ, hogy pontosan melyik lapka dolgozhat majd benne. A termék alján fogunk találni egy 3,5 mm-es Jack csatlakozót, egy USB Type-C portot és egy hangszóró is.


Forrás