Képeken a Realme 9 Pro okostelefon

realme

A Realme hamarosan piacra dobhatja legújabb készülékeit, köztük a Realme 9 Pro okostelefont is, aminek már kiderültek a specifikáció és render képeken is láthatjuk.

crypto50

a Realme idén ár több okostelefon is bemutatott és most a szivárgások alapján úgy tűnik, hogy hamarosan érkezhet a Realme 9 család is. A Realme 9 Pro okostelefont már render képeken is láthatjuk, sőt a legtöbb specifikáció már kiszivárgott róla. Pontos megjelenésről és árazásról egyelőre még nincs hír, de hamarosan biztosan bemutatkozhat.

A forrás szerint, hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 695 5G lapkakészletet kaphat meg 8GB RAM és 128 GB belső tárhely mellett, de kiemelik, hogy más kivitelben is érkezhet majd a termék, régiótól függően.

realme

Háromféle színben lesz kapható a termék: fekete, zöld és kék színben. A hátlapi kameraelrendezés tipikus Oppo-Oneplus-Realme kameraszigetnek mondható, hiszen nem sok különbség van a márkák között.

A kijelző egy 6,59 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző, amiben a bal felső sarokban kap helyet a 16 MP-es szelfi kamera. A hátoldalon összesen három lencse található majd meg. Egy 64 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es makró lencse. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es lesz, amit egy 33W-os gyorstöltővel lehet majd feltölteni.


Forrás