Képeken a Realme GT Neo 5

A Realme hamarosan egy újabb készüléket mutathat be, Realme GT Neo 5 néven, amit most képeken is megtudunk tekinteni, a napokban megjelent szivárgások miatt.

A Realme idén jelentős mennyiségű okostelefont dobott a piacra, a szivárgások alapján pedig úgy tűnik, hogy a következő évben is tartani fogják ezt a tempót.

A napokban a Realme GT Neo 5 okostelefonról érkeztek render képek, ami láthatjuk, hogyan is fog majd kinézni. Sajnos egyelőre arról még nincs információnk, hogy pontosan mikor fog megjelenni, de ha valamit megtudunk, megírjuk majd nektek.

A képek alapján elég dizájnos lesz a termék, a hátlapon összesen három kameralencse fog helyet kapni, két nagy kör alakú kameraszigeten. A render képen egy MATRIX Al Camera felirat is látható, ami valami új technológiát hozhat majd el a piacra. A főkamera egy 50 MP-es optikai képstabilizálással rendelkező lencse lehet, emellett helyet kaphat még egy 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es makró vagy mélység lencse.

A hátlap lekerekített lesz, így valamilyen szinten eltér majd a jelenlegi trendtől. A forrás megjegyzi, hogy ez lehet majd az első okostelefon, ami 240W-al tölthet vezetékesen, így ezzel egy rekordot állíthat majd fel.


Forrás