Képeken a Samsung Galaxy Tab S8 széria

tab s8

Ahogy már többször megírtuk nektek, hamarosan bemutatkozhatnak a dél-koreai vállalat új tabletei, a Samsung Galaxy Tab S8 széria.

crypto50

A Samsung még a tavalyi évben mutatta be a Samsung Galaxy Tab S7 sorozatot, ami nagy sikernek örvend világszerte, hiszen csúcs hardverrel lettek felszerelve, emellett gyönyörű kijelzővel és S-Pen támogatással is rendelkeznek.

Idén nyáron újabb taggal bővült a széria és bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab S7 FE, ami egy új koncepció a vállalat életében, hiszen itt is csúcs specifikációkat hoz el a cég, kedvező áron, csak úgy, mint az okostelefonoknál.

Idén már biztosan nem érkezik meg a Samsung Galaxy Tab S8 sorozat, viszont a következő év elején a szivárgások szerint, már kaphatóak lesznek a készülékek. Csak úgy, mint a Samsung Galaxy S sorozatnál (okostelefon), három taggal érkezhet majd meg a széria. Lesz egy sima, egy Plus és egy Ultra modell is.

samsung

Most hivatalos render képek szivárogtak ki a készülékekről, aminek segítségével újabb információkhoz juthatunk a termékekkel kapcsolatban. A Samsung Galaxy Tab S8 és Samsung Galaxy Tab S8+, az előd modellekhez hasonló kialakítást és kijelzőt kaphat meg, viszont a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra jóval kisebb kávákkal, viszont egy kamerabevágással rendelkezik, ami a MacBook Pro készülékeken megtalálható notch-hoz hasonlít.

Amit még tudunk, hogy mindegyik készülék a Snapdragon 8Gen1 SoC processzort fogja megkapni, tehát a legkorszerűbb megoldást, ami a piacon megtalálható, emellett mindegyik modell 120 Hz-es kijelző képfrissítéssel és OLED panellel jöhet. Az akkumulátor az Ultra modellben lesz a legnagyobb, hiszen ott állítólag 12.000 mAh-es telepre számíthatunk, amit 45W-os vezetékes töltéssel tudunk majd feltölteni.


Forrás