Képeken a Samsung Galaxy Watch 4

watch 4

Az új Samsung okosórák valószínűleg nyár vége fele kerülnek bemutatásra, viszont már rengeteget tudunk róluk. Mutatjuk a Classic verzió specifikációit.

INLOCK

Az eddigi pletykák szerint, a Samsung valószínűleg egyszerre dobja piacra a Samsung Galaxy Watch Active 4 és Samsung Galaxy Watch 4 okosórákat. Viszont ez a feltevés az utóbbi időben megdőlni látszik, hiszen az új render képek és újonnan kiszivárogtatott információk alapján a két eszköz tehát a Samsung Galaxy Watch 4 és Samsung Galaxy Watch 4 Classic külön időpontban fog megjelenni.

Ez logikus lépés lenne, hiszen így talán nem alakul ki teljes káosz az emberek fejében a rengetek variáns kapcsán. A sima verzió nem fog lünettát kapni és a kialakítása is az Active szériára hajaz. A Classic viszont az új képek alapján tekerhető lünettát és erősebb vázat kaphat.

watch4

A kialakítás nagyon dizájnos lesz. A tekerhető lünetta mellett a készülék oldalán két nagy gombot kapunk. Az óra dizájn hasonlít a Watch 3-as sorozatra, de véleményünk szerint ez még jobban néz ki.

Azt már tudjuk, hogy a Google Wear OS rendszerével és a Samsung One UI Watch-al érkezik az óra, így még jobban kinyílhatnak a felhasználók előtt a lehetőségek. A sorozat három méretben érkezhet. 42 mm, 44 mm és 46 mm-es kijelző átmérővel.

watch4

A render képek alapján három különböző színben érkezhet, nevezetesen szürke, fehér és fekete varriánsban. Vízállóságot tekintve 5ATM-ig bírja a készülék, emellett a MIL-STD-810G tanúsítványt is megkapta.

Hivatalos árazásról és pontos megjelenési időpontról egyelőre nincs információnk.

Forrás