Képeken az Oppo Find X6

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a legújabb generációs csúcskészülékét, amit már render képeken is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig az Oppo Find X6 okostelefonról.

Az Oppo számos okostelefont dobott piacra az idei évben, de még az év végére is tartogattak meglepetéseket, ugyanis két új hajlítható kijelzős okostelefonnal is készültek a decemberi hónapra, emellett a pletykák szerint újabb csúcskészülékeken dolgoznak.

Ilyen az Oppo Find X6 is, amit most render képeken is meg lehet tekinteni.

AZ idei év elején jelent meg az Oppo Find X5 Pro, ami egy igazi prémium kategóriás okostelefon lett, csúcslapkával és Hasselblad lencsékkel felszerelve, emellett a processzor is csúcskategóriás.

A jelek szerint hasonló babérokra fog törni az utód modell is, ami valamikor a 2023-as év elején kerülhet hivatalos bemutatásra. Ha az előd modell árazásából indulunk ki, akkor itt is számíthatunk arra, hogy durván 600.000 Ft körül fog megjelenni a termék.

Hardveresen alapból egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka fog benne dolgozni, aminek a helyére még a Snapdragon 8Gen2 SoC is pályázhat. A főkamera egy 1 hüvelykes 50 MP-es érzékelő lehet, a kamera pedig biztosan el lesz látva a Hasselbald felirattal is. Ha megnézzük a hátlapot, akkor láthatjuk, hogy a kamerasziget a fél hátlapot el fogja foglalni, ami valakinek tetszhet, valakinek pedig nem.


Forrás