Később érkezik a Samsung Galaxy Tab S9 sorozat

A dél-koreai vállalat következő generációs csúcskategóriás táblagépei a vártnál később érkezhetnek majd meg a piacra. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a Samsung Galaxy Tab S9 sorozatról.

A Samsung Galaxy Tab S8 széria idén év elején jelent meg, három tagot számlálva. A Samsung Galaxy Tab S8, Samsung Galaxy Tab S8+ készülékek mellett érkezett egy 14,6 colos Samsung Galaxy Tab S8 Ultra modell, ami abszolút a legerősebb termék az androidos piacon.

Mindezek mellett mindegyik termék egy Snapdragon 8Gen1 SoC lapkával van felszerelve, ami mindenképpen csúcsteljesítményt ígér éveken át.

Eddig úgy tudtuk, hogy a cég valamikor 2022 decemberében leplezheti majd le a Samsung Galaxy Tab S9 sorozatot, de ezt egy néhány napja megjelent szivárgás megcáfolta, ami szerint tolódni fog a megjelenés, viszont pontos dátum egyelőre még nincs. A forrás szerint a bizonytalan gazdasági helyzet lehet ennek az oka, ami a világban most mindennapos.

Mindezek mellett a táblagépek piaca folyamatosan csökken, egyes elemzők szerint idén 8%-al kevesebb tabletet vásárolnak majd az emberek, mint a tavalyi évben. Az elvileg már biztos viszont, hogy a következő sorozat is három tagot számlál majd és abból két termék fog OLED kijelzőt kapni, egy pedig LCD panellel lesz felszerelve.


Forrás