Kiderült a Google Pixel Watch árazása

Az amerikai vállalat napokon belül bemutathatja a Google Pixel Watch okosórát, amiről most újabb információt tudhattunk meg. Mutatjuk, hogy mennyibe fog kerülni a Google Pixel Watch.

A Google október 6-án fogja megtartani a következő nagy eseményt, amin hivatalosan is bemutatkozik a Google Pixel 7, Google Pixel 7 Pro és a Google Pixel Watch okosóra is.

Utóbbiról már elég sok mindent tudunk, sőt render képeken is megtekinthettük már, most pedig végre azt is megtudhatjuk, hogy milyen áron kerül majd bemutatásra.

A Google Pixel Watch állítólag globálisan is elérhető lesz, ám arról egyelőre nincs hír, hogy Magyarországon is elérhető lesz-e hivatalos úton. A termék különleges dizájnnal fog rendelkezni és a Samsung Galaxy Watch okosórákhoz hasonlóan kör alakú kialakítást kap, lekerekített szélekkel.

A sima modell mai árfolyamon számítva durván 160.000 Ft-ba kerülhet, míg az LTE képes kiadás 175.000 Ft lehet. Ez hasonló árazás a Samsung Galaxy Watch 5 szériához viszonyítva, viszont itt ki kell emelni, hogyha Magyarországon is elérhető lesz, az Apple termékekhez hasonlóan jóval magasabb áron lehet majd kapható.

A készülék OLED kijelzővel fog rendelkezni, a processzor pedig egy Exynos 9110 lesz, ami mellé 2 GB RAM és 32GB belső tárhely társul. Az akkumulátor kapacitása 300 mAh-es lesz, tehát durván 1 napot fog kibírni.


Forrás