Kiderült a Samsung Galaxy Watch 5 széria árazása

A dél-koreai vállalat heteken belül bemutathatja a Samsung Galaxy Watch 5 szériát globálisan. Most kiderült, hogy mennyibe kerülhetnek majd ezek a termékek.

A Samsung hivatalosan augusztus 10-én fogja megtartani a következő nagy eseményét, amin minden bizonnyal be fog mutatkozni a Samsung Galaxy Z Fold 4, Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefon, valamint a Samsung Galaxy Watch 5 sorozat, valamint jöhet a Samsung Galaxy Buds Pro 2 vezeték nélküli fülhallgató is.

A legtöbb felsorolt termékről már szinte mindent tudunk, sőt a legtöbbnek már az árazása is kiszivárgott, ami persze nem biztos még, de kiinduló pontnak nagyon jó lehet. Egyedül a Samsung Galaxy Watch 5 szériáról nem érkeztek ilyen jellegű információk, de csak mostanáig, ugyanis a forrás szerint egy megbízható európai szivárogtató szerint kiderült, mennyibe kerülhetnek a termékek.

Ha ezek a pletykák igazak, akkor olcsóbb lehet a Samsung Galaxy Watch 5 40 mm-es okosóra Európában, mint az előd modell, de valószínűleg hasonló áron érkezik meg Magyarországra az infláció miatt a készülék, tehát 100.000 Ft körüli árazásra számíthatunk. A 44 mm-es kiadás ennél durván 10.000 Ft-tal lehet drágább, míg a Pro modell durván 180.000 Ft körüli áron nyithat.


Forrás