Kiderült, mennyi idő alatt lehet feltölteni az iPhone 13-as szériát

13

Az Apple legújabb okostelefonjai még csak néhány napja kaphatóak, viszont már most több használat béli hasznos információval gazdagodhatunk. Most a töltéssel kapcsolatban derültek ki, fontos információk.

crypto50

Az iPhone 13-as széria négy taggal mutatkozott be: iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max. A sima és a mini modell között csupán méretbeli és üzemidőbeli különbséget fedezhetünk fel, míg a Pro variánsok már 120 Hz-es kijelző képfrissítést kaptak és egyel több kamera helyezkedik el a hátlapon.

Hivatalosan a bemutató során olyan adatokat mondott el az Apple, hogy az előző generációhoz képest, mennyivel több ideig bírják majd a készülékek egy feltöltéssel. Arról nem esett hír, hogy mennyi idő alatt töltenek fel a készülékek 0-100%-ra.

apple

Viszont most, egy tesztelő oldal lemérte, hogy melyik típusnak, mennyi idő kell a maximális töltöttségre és érdekes eredmények születtek. A legnagyobb modell a 13 Pro Max 4373 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amit 86 perc alatt tudunk feltölteni. A Pro variánsról nincsenek ilyen adatok, viszont a sima 13-as készülék a gyári 20W-os töltőfejjel kb. 89 perc alatt tölt fel, míg a Mini 87 perc alatt.

apple

Ezeket az adatokat tekintve azt kell mondanunk, hogy ilyen téren jócskán le van maradva a vállalat az Androidos gyártókhoz képest. Főleg a kínai készülékekkel szemben, hiszen ott már 200W-os töltési technológiát is bemutattak.


Forrás