Kiderült mikortól lesz itthon elérhető a Honor 20

A Honor 20 bemutatójára május 21-én került sor, azonban egy ideig nem tudtuk, hogy hol és mikor fog megjelenni, azóta Kínában már elérhető a készülék, ami eddig egész jó eladási mutatókat produkált, most pedig az is kiderült mikortól lehet itthon megvásárolni.


Egy ideje már feltűnt a Honor magyarországi weboldalának főoldalán is a Honor 20 és Honor 20 Pro, de eddig pontosan nem lehetett tudni, hogy mikortól tudjuk majd itthon beszerezni a csúcsmobilokat. A mai napon a Honor Magyarország hivatalos sajtóközleményt adott ki, melyben elárulták, hogy a Honor 20 augusztustól már Magyarországon is beszerezhető lesz. Június 21-től egyébként már több európai országban, köztük az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Lengyelországban megvásárolható a Honor 20. A Pro változatot illetően egyelőre még nincs információ a helyi értékesítés kezdetéről, de Kínában is később vált elérhetővé a Honor 20 Pro mint a Honor 20, így ezzel most is kalkulálnunk kell, ebből adódóan a sajtóközleményben nem tettek róla említést.

A Honor 20 egyébként 6,26 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS LCD megjelenítőt kapott, melynek a bal felső sarkában lévő kameralyukban egy 32 megapixeles előlapi kamerát találunk. A számítások elvégzéséért a Huawei P30 Pro-ban is megtalálható Kirin 980 lapka a felelős, a grafikus gyorsításról pedig egy Mali-G76 MP10 gondoskodik. A készülék akkumulátora 3750 mAh-s, ami a memóriakiosztás illeti csak 6 GB RAM-al és 128 GB tárhellyel szerezhető be a Honor 20. Hátlapján 48 megapixeles főkamera, 16 megapixeles széles látószögű, és kettő darab 2 megapixeles kamera található, ezek közül az egyiket a mélységérzékelésre használja a mobil, a másik pedig a makró fotókért felelős. A magyarországi Honor 20 árral kapcsolatban még nem érkezett információ, de remélhetőleg rövid időn belül ezt is megtudjuk majd.

FORRÁSHonor
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.