Kiderült, milyen áron jön a Xiaomi 12T sorozat

xiaomi

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a Xiaomi 12T sorozatot, amiről most újabb információt tudhattunk meg. Mutatjuk, hogy milyen áron érkezhetnek majd meg a termékek.

A Xiaomi hamarosan bemutathatja a Xiaomi 12T sorozat, a legújabb pletykák szerint valamikor októberben, de a forrás azt mondja, hogy ez már néhány napon belül esedékes lehet.

Az újdonságok Európában is elérhetek lesznek, legalább is eddig úgy tűnik. A Xiaomi 12T készülék durván 265.000 Ft-os áron indulhat el, persze itthon valószínűleg ez még magasabb lesz, a Xiaomi 12T Pro modell pedig 345.000 Ft.

Hardveresen alapból egy Snapdragon 8Gen1+ SoC dolgozhat majd a Pro variánsban, ami mellé minimum 12GB RAM társulhat. A Xiaomi 12T modellnél pedig egy MediaTek Dimensity 8100 Ultra kaphat majd helyet. Alapból Android 12 fog dolgozni majd a készülékben és minden bizonnyal több évig fog rá érkezni frissítés, ha a Xiaomi 12 modellből indulunk ki.

Mindkét terméknél egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző fog helyet kapni az előlapon, amit Gorilla Glass 5-ös üveg fog védeni. Az akkumulátor kapacitása mindkét esetben 5000 mAh-es lesz, amit 120W-al lehet tölteni vezetékesen. A Pro modellnél egy 200 MP-es Samsung főkamera fog szerepelni, ami hasonló lehet, mint amit a Motorola újdonságában láthattunk.


Forrás