Kiderült, milyen processzorral jön a Realme 10

A kínai vállalat napokon belül hivatalosan is bemutathatja a Realme 10 sorozatot, köztük a Realme 10 4G okostelefont is, amiről most kiderült, hogy milyen processzort fog megkapni.

A Realme az idei évben még tartogat néhány meglepetést, ugyanis napokon belül bemutathatja a Realme 10 sorozat, ami egy új szintet hozhat el a cég termékei közé.

A megjelenés valószínűleg Kínában lesz elsőként esedékes, de az előd modellekből kiindulva biztosan lesz globális megjelenés is.

Az szinte biztos, hogy érkezik a Realme 10 4G, Realme 10 5G és Realme 10 Pro+ okostelefon is, de a napokban leginkább a Realme 10 4G kiadásról érkeztek szivárgások. Sőt a gyártó a hivatalos Twitter oldalán hivatalosan is megerősítette a pletykákat, ami szerint hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Helio G99 lapkát fog megkapni az újdonság.

Továbbá azt is tudni lehet, hogy a hátlapon összesen két kamera fog egymás alatt elhelyezkedni, amik közül a főkamera 50 MP-es, a másodlagos lencse pedig 2 MP-es.

Az előlapon lapos kijelző lesz elhelyezve a készüléken, a szelfi kamera pedig a bal felső helyen fog helyet kapni hasonlóan, mint az Oppo okostelefonoknál. Az akkumulátor kapacitása is ismert, ami állítólag 5000 mAh-es lesz.


Forrás