Kijelző alá épített kamerán dolgozik a Huawei

huawei-cover

Vélhetően a kijelző alá épített kamerák fejlesztésére fókuszálnak majd a gyártók. Most egy szivárgás szerint a Huawei is ilyen készüléket dobna piacra.

INLOCK

Már több éve hallhatunk arról, hogy a gyártók próbálják megoldani az előlapi kamera eltüntetését a kijelzőről. A ZTE már a tavalyi évben bemutatta az ilyen típusú készülékét, viszont a tesztek alapján nem hozott átütő sikert a megoldásuk. Idén újabb készüléket terveznek kiadni, aminek tovább fejlesztették a kameráját.

A Samsung a hírek szerint augusztusban mutathatja be az első ilyen kamerával felszerelt mobilját, mégpedig a Samsung Galaxy Z Fold 3-nál. Újabb pletykák szerint a Huawei is ilyen készüléken dolgozik.

huawei

Egy szivárgási kép szerint a készülék úgy nézhet ki, mint az Honor X20 SE, azzal a különbséggel, hogy az előlapon nem látszódik a szelfi kamera. A képen három kamera szerepel a hátoldalon a jobboldalra elhelyezve, míg a készülék alján egy hangszóró, egy SIM tálca foglalat és egy USB Type-C port kap helyet. Jack csatlakozó is van, mégpedig a készülék tetején.

Persze ezek a képek nem hivatalosak és változhatnak a megjelenésig, mégis egy iránymutatás abban, hogy hogyan is nézhet ki a termék. A szabadalmat, nem meglepő módon a Kínai nemzeti Szellemi Tulajdoni Hivatalhoz nyújtották be.


Forrás