Kipróbálták, meddig bírja a kihajtást a Samsung Galaxy Z Flip 3

z flip 3

A dél-koreai vállalat legnépszerűbb hajítható kijelzős okostelefonját, a Samsung Galaxy Z Flip 3-at egy olyan tesztnek vetette alá egy felhasználó, amiből kiderül, hogy meddig bírja a kihajtásokat a termék.

A Samsung még tavaly augusztusban dobta piacra a jelenleg legnépszerűbb hajlítható kijelzős okostelefonnak titulált Samsung Galaxy Z Flip 3 készüléket, ami nagyon sokat fejlődött az előd modellekhez képest, hiszen már vízállósági tanúsítványt is kapott, emellett az anyaghasználat is minőségibb és strapabíróbb.

Sok vásárlónak vannak fenntartásai az ilyen típusú készülékekkel kapcsolatban, amiben talán az első számú ilyen kifogás az, hogy meddig bírja a kijelző a hajlítást.

A cég hivatalos közleménye szerint mind a Samsung Galaxy Z Flip 3, mind a Samsung Galaxy Z Fold 3 esetében a készülék 200.000 kihajtást bír. Ez azt jelenti, hogy 5 éven keresztül, minden nap 100-szor kinyithatjuk a terméket.

A napokban egy YouTube-os közzétett egy olyan videót, amiben a Samsung Galaxy Z flip 3-at teszteli le, többek között megnézte, hogy összesen hány hajlítás után megy tönkre az okostelefon. A Samsung állítását jócskán meghaladta a valós szám, hiszen összesen 418.503 hajlítást bírt a Samsung csúcsmobilja, míg használhatatlanná nem vált.


Forrás