Kiszivárgott a Realme 9i okostelefon specifikációja

realme

Úgy tűnik, hogy hamarosan bemutatkozhat a Realme 9i készülék, aminek most kiszivárogtak a specifikációi, sőt render képeken is láthatjuk.

crypto50

A Realme leginkább arról híres, hogy erős specifikációkkal rendelkező készülékeket forgalmaz, amit korrekt áron értékesít, szerte a világban. Ez most sem lesz másképp a Realme 9i készülékkel sem, amiről most szinte minden kiszivárgott.

A Realme 9 sorozat, a forrás szerint valamikor 2022 januárjában debütálhat, aminek összesen négy tagja lesz, köztük az imént említett termék is.

Egy megbízható szivárogtató szerint a készülék egy FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű LCD panelt kaphat meg, emellett egy nemrég bemutatott Qualcomm processzor dolgozhat majd a készülékben.

realme

Ez nem más, mint a Snapdragon 680, ami 6 nm-es eljárással készült, de nem támogatja az 5G hálózatok kezelését. A RAM méretről egyelőre nincs hír, de ha tippelnünk kellene, akkor minimum 6 GB áll majd a rendelkezésünkre 128 GB belső tárhely mellett.

A hátoldalon egy három kamerából álló kameraszigetet találhatunk majd meg, aminek a fő érzékelője egy 50 MP-es lencse, amit vagy Samsung, vagy a Sony gyárt. A másik két érzékelőről nem lehet még tudni semmit, de ha itt is tippelnünk kell, akkor egy ultraszéles látószögű lencsére és egy makró lencsére tippelnénk.

A Realme 9i mellett bemutatkozhat majd a Realme 9, a Realme 9 Pro és a Realme 9 Pro Max. Ezekről a termékekről is írunk majd nektek, ha valamit megtudunk róluk. A készülékek pontos megjelenéséről és árazásáról egyelőre nincs hír.


forrás