Kiszivárgott szinte a teljes specifikáció a Samsung Galaxy Watch 4

watch 4

Már egy jó ideje hallani lehet arról, hogy új okosórát mutat be a Samsung. Most mutatjuk, milyen specifikációkkal érkezhet az eszköz.

INLOCK

Mondhatni hivatalos render képek és specifikációk szivárogtak ki az internetre. Az új óra Samsung Galaxy Watch 4 néven érkezhet, kétféle méretben, 40 mm-es és 44 mm-es kiadásban egyaránt. A kép alapján a dizájn meg fog változni az előd modellekhez képest, hiszen eltűnhet a tekerhető lünetta és a kijelző is teljesen lapos lett. Emellett a gombok kialakítása is a képen látható módon változott.

watch 4

Védettséget tekintve a készülék 5 ATM nyomásig vízálló, emellett megkapta a MIL-STD 810G tanúsítványt. A kijelző üvege Gorilla Glass DX+, tehát az egyik legerősebb üveg védelem.

Színek tekintetében érkezhet fehér, fekete, zöld, piros és sárga színben egyaránt. A szíjak valószínűleg cserélhetőek lesznek. A készülék a Google Wear OS rendszerével fog érkezni, amit már több helyen is megerősítettek, így olyan alkalmazások lehetnek elérhetőek, mint a Google térkép és a Messenger.

Hivatalos bemutatási időpont még nem tudunk, viszont pletykák szerint a hajlítható kijelzős készülékekkel debütálhatnak a nyár végén. Árazásról egyelőre még semmi infónk nincs, de amint megtudunk valamit, megírjuk nektek.

Forrás