Külön válhat a Realme az Oppo családtól?

oppo

A kínai vállalat hamarosan külön utakon kezdheti el tevékenységét, legalább is a legújabb pletykák szerint. Mutatjuk, hogy mit tudunk az üggyel kapcsolatban.

Az Oppo család eddig több nagyobb okostelefon márkát is magába foglalt a piacon. A legnagyobbak közül ilyen az Oppo, a Oneplus és a Realme is. Mindegyik termékcsalád folyamatosan növeli a jelenlétét a Kínán kívüli okostelefon piacon is, amit még Magyarországon is érzékelni lehet, hiszen tavaly megjelent itthon az összes fentebb említett márka, a Realme pedig itt nyitotta az első hivatalos márkaboltját Európában.

Mindegyik márkának megvan a maga célközönsége, amit az eladási adatok is jól mutatnak. A Realme például leginkább a fiatalok kedvence, vagy azoké, akik nem akarnak sok pénz költeni okostelefonre, de mégis szükségük van a nagy tárhelyre és akkumulátor kapacitásra. Az idei évben viszont már a prémium szegmensben is megvillantották magukat, sőt a cégvezetés szerint tovább szeretnék növelni ebben az ár szegmensben is a részesedéseiket.

A napokban megjelent egy új szivárgás, ami szerint hamarosan külön utakon próbálhat majd szerencsét a Realme. Ezt abból vonták le, hogy a napokban a cég termékei eltűntek a hivatalos Oppo Mall weboldalról, ami a cégcsoport hivatalos weboldala. Az ügyről még hivatalos információk nem érkeztek, de hamarosan biztosan megtudhatjuk, hogy miért történhetett ez.


Forrás