Különböző processzorok a Vivo X70 sorozatban

x60

A Vivo folyamatosan tör előre. Már Kínán kívül is megmutatja magát a gyártó. Mutatjuk a legújabb készülékről a Vivo X70 részleteit.

INLOCK

A kínai cég az X60-as sorozatot a tavalyi évben mutatta be. Itt Exynos 1080-as lapkakészlet dolgozott a Kínában kiadott készülékekben. A globális piacon Snapdragon 870-es processzorral kerültek forgalomba. Egy új pletyka szerint az utód modellek a nemzetközi piacon egy MediaTek Dimensity 1200-as lapkát kaphatnak meg, míg a hazai piacon maradhatnak az Exynos verziónál.

Az is kiderült, hogy a MediaTek processzor mellé 12 GB RAM társulhat. A belső tárhely méretéről egyelőre nincs hír. A Vivo X70 várhatóan Android 11 fog futni.

Mindkét készülék egy 6,56 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelzővel lesz felszerelve. A töltési sebesség 44W vezetékesen, így ebben biztosan nem lesznek a legjobbak. A sima modell a kameráknál hagyományos optikai képstabilizálást kaphat meg, míg a Pro variáns mikro-gimbal stabilizálással lehet felszerelve.

Arról még egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor mutatják be a Vivo X70 készüléket és milyen ársávba eshetnek bele. Amint további információkhoz jutunk, megosztjuk veletek.


Forrás