Különleges kiadású Samsung Galaxy Z Fold 4 érkezett, a focit kedvelőknek

A dél-koreai vállalat a napokban egy új, különleges kiadású Samsung Galaxy Z Fold 4 modellt mutatott be, ami azoknak kedvez, akik szeretik a focit. Mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékről.

A Samsung még augusztus 10-én dobta piacra a legújabb generációs Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefonokat, amik szokás szerint, az alap kiadáson kívül, sorra jelennek meg valamilyen limitált kiadásban. A napokban egy újabb ilyen termék mutatkozott be, ami a foci rajongóknak kedvez.

Az új kiadást durván 800.000 Ft-os áron vásárolhatják meg azok, akik regisztrálnak a termék előrendelésre és a szerencsés 50 nyertes között lesznek. A kiadást különben a Carrier KT mutatta be, ami már 2001 óta a dél-koreai labdarúgócsapat hivatalos szponzora.

A csomag igazán vonzó, ugyanis egy speciális kiadású Samsung Galaxy Z Fold 4 512GB található meg a csomagban, ami mellé egy Samsung Galaxy Watch 5 Pro okosórát is társítottak, valamint egy mez is van a csomagban, amit egy válogatott játékos dedikált, ráadásként pedig két jegy is a csomag tartalma, ami a szeptember 27-i Kamerun elleni barátságos meccsre érvényes. Mindez pedig egy bőröndbe van csomagolva, ami mellé még matricákat is kapnak a vásárlók.


Forrás