Már a küszöbön van a Realme GT Neo 3 Gaming Edition bemutatása

realme

A kínai márka nem vesztegeti az idejét és most úgy tűnik, hogy belép a gamer telefonok piacára is, hiszen hamarosan bemutatásra kerülhet a Realme GT Neo 3 Gaming Edition okostelefon.

crypto50

Kínában az év elején leplezte le a Realme GT 2 okostelefont a gyártó, továbbá a napokban azt is megerősítették, hogy a globális piacra is megérkezhet a termék hamarosan. Ezt bizonyítja a napokban lefuttatott Geekbench teszt is, ami egy Android 12-őt futtató 12 GB RAM-al rendelkező csúcskészüléket mutat be.

A cég viszont nem lassít, hiszen ezzel párhuzamosan érkezhet a Realme GT Neo 3 Gaming Edition okostelefon is, amit minden bizonnyal elsősorban a kínai piacra szán a gyártó, alacsony árazás mellett.

Erről a termékről már több kép is kiszivárgott, amiből az egyiket itt találjátok meg. A fentebb említett kép azt mutatja, hogy a hátlapon összesen három kameralencse kaphat helyet, egymás alá pozicionálva. A hátlap stílusos dizájnnal rendelkezik, aminél megtartották a Realme GT sorozatnál bevezetett sárga színt, a hátlap pedig ténylegesen valamiért a versenyzésre késztet minket.

Hardveresen állítólag egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 9000 lapka dolgozhat a termékben, az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh-es lehet, amit 125W-os sebességgel tudunk majd tölteni USB Type-C porton keresztül. Ezek természetesen még nem 100%-ig biztos információk, így sajnos meg kell várnunk a hivatalos bemutatás idejét, viszont amint megtudunk


Forrás