Már biztosan Oreoval érkeznek a Huawei napokon belül bemutatkozó készülékei

Már csak pár napot kell várnunk a Huawei Mate 10 széria bemutatójáig, természetesen most is folyamatosan érkeznek az infók a mobilról, a legfrissebbet pedig maga a gyártó juttatta tudomásunkra.


Pontosan október 16-án ismerkedhetünk meg a Huawei következő készülékeivel, szám szerint “elvileg” három modellre számíthatunk. Ezek az eddigi információk alapján a Mate 10, Mate 10 Pro és Mate 10 Lite néven érkeznek majd. A Mate 10 és a Mate 10 Pro biztosan a cég saját gyártású HiSilicon Kirin 970 processzorát kapja majd. Egy korábban megosztott twitter bejegyzés alapján a Mate 10 akkumulátora 4000 mAh lesz, ami igen biztató a 10 nanométeres gyártási technológiával készült lapka miatt.

Egyenlőre azt még nem tudni, hogy a Pro változat mekkora telepet kap, de remélhetőleg ez esetben is meglesz a 4000 mAh, vagy esetleg több is. A mai napon a Huawei megerősítette a Weibo oldalán, azt a pletykát mely szerint az újdonságok már alapból Android Oreo rendszerrel fognak érkezni. Egyenlőre majd csak a 8.0 verziószámmal kapjuk majd kézhez az eszközöket, de valószínűleg pár hónapon belül megérkezhet rájuk a 8.1 is.