Már kapható a Vivo Y20T

vivo

A Vivo új okostelefont mutatott be a megfizethető árú mobiltelefonpiacra. Az újdonság már megvásárolható, mi pedig mutatjuk a részleteket a készülékkel kapcsolatban.

crypto50

A Vivo az egyik legnagyobb kínai okostelefon gyártóvá nőtte ki magát az elmúlt években. Természetesen ehhez kellett a Huawei mélyrepülése is, viszont kétségtelenül jó minőségű termékeket dobnak piacra, megfizethető áron. Nemrég bemutatták a Vivo Y20T készüléket, ami már több internetes oldalon kapható, például az Amazonon és a Flipkarton.

A készülék fekete és kék színben vásárolható meg, jelenleg 20% kedvezménnyel. Szoftveresen a legújabb Android 11 rendszert kapjuk a Funtouch OS 11.1-es verzióval. A mobiltelefonon találunk 3,5 mm-es Jack csatlakozót, emellett FM rádió is van a készülékbe építve.

vivo

Hardveresen egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 662 dolgozik a készülékben, csak úgy, mint a Huawei Nova 8i-ben, ami 140.000 Ft környékén mozog. A RAM mérete 6 GB, ami mellé 64 GB belső tárhely társul, amit tovább lehet bővíteni memóriakártya segítségével.

A kijelző egy 6,51 colos HD+ felbontású és 60 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, amibe egy 8 MP-es szelfi kamera van építve. A hátlapon pedig egy hármas kamerarendszer kapott helyet. Egy 13 MP-es főkamera, ami mellett egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse dolgozik.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, amit 18W maximális sebességgel tudunk tölteni USB Type-C porton keresztül. Arról, hogy más régiókban megjelenhet az okostelefon, egyelőre nincs hír.


Forrás