Már készül az Apple Watch Pro

apple

Az amerikai vállalat hamarosan egy új okosórát fog majd a piacra dobni, amit azoknak szánnak, akik a legprémiumabb okosórát keresik. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Az Apple évről évre bemutatja a legújabb generációs okosóráját, amik az iPhone készülékekhez vannak tervezve. Jelenleg az Apple Watch Series 7 a legújabb generáció, de hamarosan bemutatkozhat a 8-as széria is, sőt egy nem várt modell is érkezhet majd Apple Watch Pro néven.

Utóbbi állítólag sokkal strapabíróbb és ellenállóbb lesz, mint az eddigi modellek. Ez nem véletlen, hiszen ezt a terméket azoknak ajánlhatja majd a cég, akik extrém sportot végeznek. Minden bizonnyal a csúcskategóriás Garmin okosórák mellett próbál majd alternatívát kínálni az amerikai vállalat és elhappolni ezeket a vásárlókat.

Az Apple Watch Pro titán burkolatot fog megkapni, ami az egyik legellenállóbb anyag, emellett a kijelző üvege is erősebb lesz. Utóbbi nagyobb kijelzővel fog rendelkezni, mint a jelenlegi Apple Watch Series 7 45mm, ami 1,9 colos. Az, aki majd megszeretnék vásárolni majd az újdonságot, jól a zsebébe kell majd nyúlnia, hiszen a nyitóár a 400.000 Ft-ot is meghaladhatja a forrás szerint.


Forrás