Már Magyarországon is megvásárolható a Honor új WiFi 6 Plus routere

A Honor bejelentette, hogy az első Wi-Fi 6 Plus szabványnak megfelelő routere már megvásárolható hazánkban.

A Honor Router 3 Gigahome Wi-Fi 6 chipsettel, kétmagos, 1,2 GHz-es CPU-val érkezik, és gyors, stabil kapcsolatot biztosít. Az eszköz kedvezményes bruttó 22.990 Ft-os javasolt fogyasztói áron lesz megvásárolható.

A Wi-Fi 6 Plus szabvány a korábbi verzióhoz képest akár háromszor gyorsabb adatkapcsolatot biztosít, így a router 574 Mbps sebességet nyújt a 2,4GHz-es, és 2402 Mbps-os sebességet az 5 GHz-es frekvenciasávon. A wifimentes területek (holttér) száma pedig további routerek csatlakoztatásával – és így mesh hálózat létrehozásával – hatékonyan minimalizálható, így a lakás minden részén folyamatos adatkapcsolat alakítható ki.

A router támogatja az OFDMA többfelhasználós technológiát, így hatékonyan kezeli a kapcsolt eszközöket. Képes a jeleket összekapcsolni és egyidejűleg több eszközre továbbítani; 2,4 GHz-en akár 4, míg 5 GHz-en maximum 16 eszköz esetén.

A többi Honor okoseszközhöz hasonlóan a Honor Router 3-mat is alapos teszteknek vetették alá, így például 50 csatlakoztatott eszközzel összesen 100.000 órán keresztül tesztelték a hálózati stabilitást és több mint 5.000 alkalommal kapcsolták be.