Megérkezett a legerősebb Androidos csúcsmobilok toplistája

Most is közzétette az AnTuTu a múlt hónap legerősebb csúcsmobiljainak listáját, mutatjuk melyek voltak a szintetikus tesztek alapján a legjobb csúcsmobilok júniusban. 

Ahogy már pár hónapja, most is az Oppo Find X2 Pro vezeti a toplistát. A Snapdragon 865 processzorral rendelkező készüléknek összesen 608.049 pontos átlagot sikerült szereznie. Ezt a Xiaomi Mi 10 Pro követi pár ezer ponttal lemaradva, viszont a lapka ugyan az, mint a Find X2 Pro-ban, de ezt az összeállításban lévő összes telefon elmondhatja magáról. Az alap Oppo Find X2-nek 599.306 pontot sikerült bezsebelnie, ami a bronz éremhez volt elegendő. A negyedik helyre szintén egy Oppo telefon futott be, az Oppo Ace2 viszont már több, mint 10 ezer ponttal ért el kevesebbet, mint az első helyen lévő Find X2 Pro. Az ötödik a Vivo gamer telefonja a iQOO Neo3 lett, az általa elért pontszám pedig 596.292.

antutu-2

A hatodikként a Redmi K30 Pro végzett, az összesítésben 593.777 pontot sikerült szereznie. A hetedik, az idén február végén debütáló Realme X50 Pro 590.080 ponttal. A nyolcadik helyen szintén egy Vivo mobil, szintén a gamer szériából, az iQOO 3 a többi készülékhez hasonlóan Snapdragon 865 lapkával szállt harcba, de csak 587.750 pontot sikerült szereznie. Kis változatosságképpen az utolsó előtti, azaz a kilencedik helyet a Meizu 17 Pro tudhatja magáénak, bő 20 ezer ponttal lemaradva az első helyezetthez képest. A tizedik eszköz a OnePlus 8 Pro lett, az áprilisban bemutatott OnePlus csúcsmodell 584.596 pontot tudott csak összekaparni, pedig benne is Snapdragon 865 processzort találunk, mint a többiben.

Az AnTuTu egyébként 1000 modell tesztjének átlagából állítja össze listáját. Ebből adódóan lehetnek eltérések egyes eszközök eredményei között, vagyis nem kizárt, hogy egy AnTuTu teszt alkalmával nagyobb eredményt fog elérni a mobilod, ha olyan készüléked van, mint a fentiek egyike.